Ochrana osobných údajov

Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké informácie zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.

Prevádzkovateľ : Lukáš Prelovský – NadupanýWeb.sk/cz., so sídlom Obrancov mieru 347/8, 01841 Dubnica nad Váhom, Slovenská republika, IČO: 50387456, Číslo živn.registra: 350-38627, okresný úrad Trenčín, zhromažďuje nasledujúce osobné údaje:

  • súbory cookies
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho „Kontaktného formulára“ alebo „Nezáväzná objednávka služby PCservis“ prípadne „Nezáväzná objednávka služby PCservis“

Ako používame zhromažďované osobné údaje

Formuláre

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne na účely, na ktoré boli určené, t.j. údaje z „Kontaktného formulára“ výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami, „Nezáväzná objednávka služby PCservis“ na vypracovanie cenovej ponuky a realizáciu objednávky v prípade akceptácie cenovej ponuky prípadne „Nezáväzná objednávka služby PCservis“ pre účely kontaktovania a dohodnutia realizácie zákazky.

Údaje pri nákupe

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky.
Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

Cookies

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti a zabezpečujú riadne fungovanie stránok. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením, alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

Nastavenie súborov cookie
CookieDĺžka trvaniaPopis
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by the Google recaptcha service to identify bots to protect the website against malicious spam attacks.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 mesiacovTento súbor cookie nastavuje doplnok GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii „Analytika“.
cookielawinfo-checkbox-functional11 mesiacovSúbor cookie je nastavený na základe súhlasu so súbormi cookie GDPR na zaznamenanie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii „Funkčné“.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 mesiacovTento súbor cookie nastavuje doplnok GDPR Cookie Consent. Súbory cookie sa používajú na uloženie súhlasu používateľa s ukladaním súborov cookie v kategórii „Nevyhnutné“.
cookielawinfo-checkbox-others11 mesiacovTento súbor cookie nastavuje doplnok GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii „Ostatné„
cookielawinfo-checkbox-performance11 mesiacovTento súbor cookie nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii „Výkon“.
CookieLawInfoConsent1 yearRecords the default button state of the corresponding category & the status of CCPA. It works only in coordination with the primary cookie.
foxentry-geo1 hourNo description
PHPSESSID5 mesiacov 27 dníTento súbor cookie je natívny pre aplikácie PHP. Súbor cookie sa používa na ukladanie a identifikáciu jedinečného ID relácie používateľa na účely riadenia relácie používateľa na webovej lokalite. Súbor cookie je súbor cookie relácie a vymaže sa, keď sa zatvoria všetky okná prehliadača.
SERVERIDreláciaTento súbor cookie nastavuje nástroj na vyrovnávanie zaťaženia HAProxy spoločnosti Slideshare, aby priradil návštevníka ku konkrétnemu serveru.
ssupp.vid6 monthsCookie set by Smartsupp to record the visitor ID.
ssupp.visits6 monthsCookie set by Smartsupp to record the number of previous visits, necessary to track automatic messages.
viewed_cookie_policy11 mesiacovSúbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent a používa sa na uloženie toho, či používateľ súhlasil alebo nesúhlasil s používaním súborov cookie. Neuchováva žiadne osobné údaje.

Komu údaje sprístupňujeme

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

Aké sú vaše práva

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

  • prístup k svojim osobným údajom
  • právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania
  • právo namietať proti spracúvaniu
  • právo na prenosnosť údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Ako si uplatniť vaše práva

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.

Instagram @PC_Servis.sk

  • Obnovili sme úspešne tisíce fotiek 📸
Zákazník, ktorému sa naformátovala pamäťová karta má svoje dáta späť.
Viac ako 9340 súborov vo formáte JPEG obnovených ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲
+421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#obnovadat #pcservissk #pomocnadialku #obnovafotiek #recoverysdcard
  • 🕺 👍 Spustili sme platby kartou 💳 pre fyzický PC servis a podporné služby ⚙️💻
💳 Prijímame platby kartou štandardných a používaných formátov VISA, MasterCard, Google Pay, Apple Pay a ďalších priamo v teréne a kdekoľvek.
🌎 Lokalita: Dubnica nad Váhom – Ilava – Trenčín + Celá trasa Trenčín – Považská Bystrica + TT kraj + BA kraj
ℹ Servisní partneri a overenie dostupnosti platby kartou v konkrétnej lokalite: https://www.pc-servis.sk/o-nas/
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421
944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#PCSERVIS #Platbakartou #Platimkartou #akceptujemeVISA #akceptujemeMasterCard #PlatobnyTerminal #Bezkontaktneplatby #pcservissk #PCServisDubnica #PcservisTrencin #PCServisIlava #PCServisPovazskaBystrica
  • [Zrýchlenie notebooku] Pre klienta s pomalým notebookom sme vykonali upgrade pamäte RAM na 💻 notebooku HP ProBook 450 G2
✔️- Analýza HW info už vloženého modulu 4GB
✔️- Asistovaný nákup nového 100% kompatibilného komponentu o veľkosti 8GB
✔️- Odborná inštalácia modulu
✔️- Test modulu a zrýchlenia PC
Z pomalého zariadenia ⌛ o dostupnosti pamäte RAM pre prácu a procesy 1GB je zrazu raketovo zrýchlený výkon o viac, ako 10 násobku pôvodnej dostupnej pamäte a zariadenie funguje ako 🚀 . ✌️ vrátane pozitívneho feedbacku ☺️
👉 Kvalitné PC služby - sieť servisných partnerov
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#4ka #PCSERVIS #UpgradeRAM #memoryUpgrade #RychlyPocitac #Rychlynotebook #DoplnenieRAM
  • ✔️ V meste Liptovský Mikuláš 🇸🇰 máme nového servisného partnera ‼️
💻 S viac ako 30 rokov skúseností v oblasti servisovania počítačov. V lokalite Liptovský Mikuláš + - 50km a okolie ➡ (Zariadenie je nutné priniesť do LM) ponúkame nasledovné služby:
Rozsah prác:
🖥 Hardware: výmena disku, oprava aj poškodeného disku (ak je detekovaný Biosom), výmena displeja na notebook-u, výmena pántov na displeji, výmena klávesnice, ventilátora, poškodených krytov, prípadne, lepenie vylámaných skrutiek v krytoch, rozšírenie RAM pamäte...
🌐 Software: Záloha a obnova dát, preinštalovanie OS, inštalácia špeciálnych SW na základe dodanej licencie...
😎 Dbáme na kvalitu servisných zásahov a prístup našich servisných partnerov.
💯 PC SERVIS Liptovský Mikuláš https://www.pc-servis.sk/oprava-pocitacov/liptovsky-mikulas/
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421
944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#PCSERVIS #PCservisLiptovskyMikulas #LiptovskyMikulas #OpravaPocitacovLiptovskyMikulas #instalaciasoftwareLiptovskyMikulas #IT #HW #SW #PCservisLM
  • Pre klienta s notebookom 💻 Acer Aspire E1-532
◾️ Upgrade operačného systému (pôvodný w8) na Windows 10
◾️ Aplikované aktualizácie systému Windows
◾️ Doplnenie modulu pamäť RAM pre rýchlejšie reakcie PC
◾️ Inštalácia kancelárskeho balíku Microsoft OFFICE
✔️✔️✔️ Dodané do 24 hodín
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421
944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#PCSERVIS #PrechodZwindows8na10 #upgradewindows10
#AktualizaciaWindows #UpgradeRam #DDR3
#MSOFFICE #MicrosoftOffice
  • Bezdrôtový INTERNET v meste do bytu alebo domu - 4ka internet
✔️- Konfigurácia ROUTERU - TP-LINK Archer MR200
✔️- Aktualizovaný na najnovší firmware
✔️- Konfigurácia WIFI sietí 2,4ghz + 5ghz
✔️- Použitie 4ka SIM karty s dátovým balíčkom SLOBODA DÁTA - 14 € / Bez viazanosti 
Internet pomerne rýchly (50/10 Mbit/s v 4G/LTE) aj bez vŕtania káblov, bezdrôtovo, bez viazanosti.. ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#4ka #PCSERVIS #NASTAVENIEroutera #INTERNET4G #INTERNETbezVrtania #WIFI5GHZ #WIFI24GHZ #INTERNETBEZDROTOV
  • ❌ - DESKTOP PC po 4 rokoch používania ako slimák
⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk
✔️- SSD DISK - keďže doska má SATA 3, využívame plnú rýchlosť disku !
✔️- Vložený AXAGON kovový rámček pre 1x 2.5 "HDD / SSD do 3.5" pozície na uchytenie 2.5" SSD
✔️- Upgrade a doplnenie + 8GB DDR3 RAM
✔️- Keďže zdroj nemá zvyšnú SATA redukciu, vyriešené cez ROLINE napájací FDD 5,25" - 2x SATA
✔️- Preinštalovanie WINDOWS 10 + obnova dát
16GB RAM + SSD - rýchlosť, svižnosť ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#SSD #UPGRADESSD #SSDvsHDD #PCSERVIS #ZRYCHLENIEPC #UPGRADERAM
  • ⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk
❌ - SATA 1 a jej prenosové rýchlosti sú nízke, preto očakávania neboli veľké
✔️- Platničkový disk HDD vs SSD pri SATA 1 je aj napriek starej technológií viditeľne rýchlejší, avšak stále využíva len polovicu potenciálu výkonu SSD
Zrýchlenie je aj napriek polovičnému výkonu, ktorí ťaháme z SSD viditeľné a 10 ročné zariadenie dostalo svižnejšie tempo zapínania a odozvu pri práci s PC ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#PCServis #SSDvsHDD #Upgrade #SATA1ssd
Obnovili sme úspešne tisíce fotiek 📸
Zákazník, ktorému sa naformátovala pamäťová karta má svoje dáta späť.
Viac ako 9340 súborov vo formáte JPEG obnovených ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲
+421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#obnovadat #pcservissk #pomocnadialku #obnovafotiek #recoverysdcard
Obnovili sme úspešne tisíce fotiek 📸
Zákazník, ktorému sa naformátovala pamäťová karta má svoje dáta späť.
Viac ako 9340 súborov vo formáte JPEG obnovených ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲
+421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#obnovadat #pcservissk #pomocnadialku #obnovafotiek #recoverysdcard
Obnovili sme úspešne tisíce fotiek 📸
Zákazník, ktorému sa naformátovala pamäťová karta má svoje dáta späť.
Viac ako 9340 súborov vo formáte JPEG obnovených ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲
+421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#obnovadat #pcservissk #pomocnadialku #obnovafotiek #recoverysdcard
Obnovili sme úspešne tisíce fotiek 📸
Zákazník, ktorému sa naformátovala pamäťová karta má svoje dáta späť.
Viac ako 9340 súborov vo formáte JPEG obnovených ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲
+421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#obnovadat #pcservissk #pomocnadialku #obnovafotiek #recoverysdcard
Obnovili sme úspešne tisíce fotiek 📸
Zákazník, ktorému sa naformátovala pamäťová karta má svoje dáta späť.
Viac ako 9340 súborov vo formáte JPEG obnovených ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲
+421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#obnovadat #pcservissk #pomocnadialku #obnovafotiek #recoverysdcard
Obnovili sme úspešne tisíce fotiek 📸
Zákazník, ktorému sa naformátovala pamäťová karta má svoje dáta späť.
Viac ako 9340 súborov vo formáte JPEG obnovených ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲
+421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#obnovadat #pcservissk #pomocnadialku #obnovafotiek #recoverysdcard
Obnovili sme úspešne tisíce fotiek 📸 Zákazník, ktorému sa naformátovala pamäťová karta má svoje dáta späť. Viac ako 9340 súborov vo formáte JPEG obnovených ✅ Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk #obnovadat #pcservissk #pomocnadialku #obnovafotiek #recoverysdcard
1 rok dozadu
View on Instagram |
1/8
🕺 👍 Spustili sme platby kartou 💳 pre fyzický PC servis a podporné služby ⚙️💻
💳 Prijímame platby kartou štandardných a používaných formátov VISA, MasterCard, Google Pay, Apple Pay a ďalších priamo v teréne a kdekoľvek.
🌎 Lokalita: Dubnica nad Váhom – Ilava – Trenčín + Celá trasa Trenčín – Považská Bystrica + TT kraj + BA kraj
ℹ Servisní partneri a overenie dostupnosti platby kartou v konkrétnej lokalite: https://www.pc-servis.sk/o-nas/
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421
944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#PCSERVIS #Platbakartou #Platimkartou #akceptujemeVISA #akceptujemeMasterCard #PlatobnyTerminal #Bezkontaktneplatby #pcservissk #PCServisDubnica #PcservisTrencin #PCServisIlava #PCServisPovazskaBystrica
🕺 👍 Spustili sme platby kartou 💳 pre fyzický PC servis a podporné služby ⚙️💻 💳 Prijímame platby kartou štandardných a používaných formátov VISA, MasterCard, Google Pay, Apple Pay a ďalších priamo v teréne a kdekoľvek. 🌎 Lokalita: Dubnica nad Váhom – Ilava – Trenčín + Celá trasa Trenčín – Považská Bystrica + TT kraj + BA kraj ℹ Servisní partneri a overenie dostupnosti platby kartou v konkrétnej lokalite: https://www.pc-servis.sk/o-nas/ Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk #PCSERVIS #Platbakartou #Platimkartou #akceptujemeVISA #akceptujemeMasterCard #PlatobnyTerminal #Bezkontaktneplatby #pcservissk #PCServisDubnica #PcservisTrencin #PCServisIlava #PCServisPovazskaBystrica
1 rok dozadu
View on Instagram |
2/8
[Zrýchlenie notebooku] Pre klienta s pomalým notebookom sme vykonali upgrade pamäte RAM na 💻 notebooku HP ProBook 450 G2
✔️- Analýza HW info už vloženého modulu 4GB
✔️- Asistovaný nákup nového 100% kompatibilného komponentu o veľkosti 8GB
✔️- Odborná inštalácia modulu
✔️- Test modulu a zrýchlenia PC
Z pomalého zariadenia ⌛ o dostupnosti pamäte RAM pre prácu a procesy 1GB je zrazu raketovo zrýchlený výkon o viac, ako 10 násobku pôvodnej dostupnej pamäte a zariadenie funguje ako 🚀 . ✌️ vrátane pozitívneho feedbacku ☺️
👉 Kvalitné PC služby - sieť servisných partnerov
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#4ka #PCSERVIS #UpgradeRAM #memoryUpgrade #RychlyPocitac #Rychlynotebook #DoplnenieRAM
[Zrýchlenie notebooku] Pre klienta s pomalým notebookom sme vykonali upgrade pamäte RAM na 💻 notebooku HP ProBook 450 G2
✔️- Analýza HW info už vloženého modulu 4GB
✔️- Asistovaný nákup nového 100% kompatibilného komponentu o veľkosti 8GB
✔️- Odborná inštalácia modulu
✔️- Test modulu a zrýchlenia PC
Z pomalého zariadenia ⌛ o dostupnosti pamäte RAM pre prácu a procesy 1GB je zrazu raketovo zrýchlený výkon o viac, ako 10 násobku pôvodnej dostupnej pamäte a zariadenie funguje ako 🚀 . ✌️ vrátane pozitívneho feedbacku ☺️
👉 Kvalitné PC služby - sieť servisných partnerov
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#4ka #PCSERVIS #UpgradeRAM #memoryUpgrade #RychlyPocitac #Rychlynotebook #DoplnenieRAM
[Zrýchlenie notebooku] Pre klienta s pomalým notebookom sme vykonali upgrade pamäte RAM na 💻 notebooku HP ProBook 450 G2
✔️- Analýza HW info už vloženého modulu 4GB
✔️- Asistovaný nákup nového 100% kompatibilného komponentu o veľkosti 8GB
✔️- Odborná inštalácia modulu
✔️- Test modulu a zrýchlenia PC
Z pomalého zariadenia ⌛ o dostupnosti pamäte RAM pre prácu a procesy 1GB je zrazu raketovo zrýchlený výkon o viac, ako 10 násobku pôvodnej dostupnej pamäte a zariadenie funguje ako 🚀 . ✌️ vrátane pozitívneho feedbacku ☺️
👉 Kvalitné PC služby - sieť servisných partnerov
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#4ka #PCSERVIS #UpgradeRAM #memoryUpgrade #RychlyPocitac #Rychlynotebook #DoplnenieRAM
[Zrýchlenie notebooku] Pre klienta s pomalým notebookom sme vykonali upgrade pamäte RAM na 💻 notebooku HP ProBook 450 G2
✔️- Analýza HW info už vloženého modulu 4GB
✔️- Asistovaný nákup nového 100% kompatibilného komponentu o veľkosti 8GB
✔️- Odborná inštalácia modulu
✔️- Test modulu a zrýchlenia PC
Z pomalého zariadenia ⌛ o dostupnosti pamäte RAM pre prácu a procesy 1GB je zrazu raketovo zrýchlený výkon o viac, ako 10 násobku pôvodnej dostupnej pamäte a zariadenie funguje ako 🚀 . ✌️ vrátane pozitívneho feedbacku ☺️
👉 Kvalitné PC služby - sieť servisných partnerov
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#4ka #PCSERVIS #UpgradeRAM #memoryUpgrade #RychlyPocitac #Rychlynotebook #DoplnenieRAM
[Zrýchlenie notebooku] Pre klienta s pomalým notebookom sme vykonali upgrade pamäte RAM na 💻 notebooku HP ProBook 450 G2
✔️- Analýza HW info už vloženého modulu 4GB
✔️- Asistovaný nákup nového 100% kompatibilného komponentu o veľkosti 8GB
✔️- Odborná inštalácia modulu
✔️- Test modulu a zrýchlenia PC
Z pomalého zariadenia ⌛ o dostupnosti pamäte RAM pre prácu a procesy 1GB je zrazu raketovo zrýchlený výkon o viac, ako 10 násobku pôvodnej dostupnej pamäte a zariadenie funguje ako 🚀 . ✌️ vrátane pozitívneho feedbacku ☺️
👉 Kvalitné PC služby - sieť servisných partnerov
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#4ka #PCSERVIS #UpgradeRAM #memoryUpgrade #RychlyPocitac #Rychlynotebook #DoplnenieRAM
[Zrýchlenie notebooku] Pre klienta s pomalým notebookom sme vykonali upgrade pamäte RAM na 💻 notebooku HP ProBook 450 G2 ✔️- Analýza HW info už vloženého modulu 4GB ✔️- Asistovaný nákup nového 100% kompatibilného komponentu o veľkosti 8GB ✔️- Odborná inštalácia modulu ✔️- Test modulu a zrýchlenia PC Z pomalého zariadenia ⌛ o dostupnosti pamäte RAM pre prácu a procesy 1GB je zrazu raketovo zrýchlený výkon o viac, ako 10 násobku pôvodnej dostupnej pamäte a zariadenie funguje ako 🚀 . ✌️ vrátane pozitívneho feedbacku ☺️ 👉 Kvalitné PC služby - sieť servisných partnerov Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk #4ka #PCSERVIS #UpgradeRAM #memoryUpgrade #RychlyPocitac #Rychlynotebook #DoplnenieRAM
1 rok dozadu
View on Instagram |
3/8
✔️ V meste Liptovský Mikuláš 🇸🇰 máme nového servisného partnera ‼️
💻 S viac ako 30 rokov skúseností v oblasti servisovania počítačov. V lokalite Liptovský Mikuláš + - 50km a okolie ➡ (Zariadenie je nutné priniesť do LM) ponúkame nasledovné služby:
Rozsah prác:
🖥 Hardware: výmena disku, oprava aj poškodeného disku (ak je detekovaný Biosom), výmena displeja na notebook-u, výmena pántov na displeji, výmena klávesnice, ventilátora, poškodených krytov, prípadne, lepenie vylámaných skrutiek v krytoch, rozšírenie RAM pamäte...
🌐 Software: Záloha a obnova dát, preinštalovanie OS, inštalácia špeciálnych SW na základe dodanej licencie...
😎 Dbáme na kvalitu servisných zásahov a prístup našich servisných partnerov.
💯 PC SERVIS Liptovský Mikuláš https://www.pc-servis.sk/oprava-pocitacov/liptovsky-mikulas/
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421
944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#PCSERVIS #PCservisLiptovskyMikulas #LiptovskyMikulas #OpravaPocitacovLiptovskyMikulas #instalaciasoftwareLiptovskyMikulas #IT #HW #SW #PCservisLM
✔️ V meste Liptovský Mikuláš 🇸🇰 máme nového servisného partnera ‼️ 💻 S viac ako 30 rokov skúseností v oblasti servisovania počítačov. V lokalite Liptovský Mikuláš + - 50km a okolie ➡ (Zariadenie je nutné priniesť do LM) ponúkame nasledovné služby: Rozsah prác: 🖥 Hardware: výmena disku, oprava aj poškodeného disku (ak je detekovaný Biosom), výmena displeja na notebook-u, výmena pántov na displeji, výmena klávesnice, ventilátora, poškodených krytov, prípadne, lepenie vylámaných skrutiek v krytoch, rozšírenie RAM pamäte... 🌐 Software: Záloha a obnova dát, preinštalovanie OS, inštalácia špeciálnych SW na základe dodanej licencie... 😎 Dbáme na kvalitu servisných zásahov a prístup našich servisných partnerov. 💯 PC SERVIS Liptovský Mikuláš https://www.pc-servis.sk/oprava-pocitacov/liptovsky-mikulas/ Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk #PCSERVIS #PCservisLiptovskyMikulas #LiptovskyMikulas #OpravaPocitacovLiptovskyMikulas #instalaciasoftwareLiptovskyMikulas #IT #HW #SW #PCservisLM
1 rok dozadu
View on Instagram |
4/8
Pre klienta s notebookom 💻 Acer Aspire E1-532
◾️ Upgrade operačného systému (pôvodný w8) na Windows 10
◾️ Aplikované aktualizácie systému Windows
◾️ Doplnenie modulu pamäť RAM pre rýchlejšie reakcie PC
◾️ Inštalácia kancelárskeho balíku Microsoft OFFICE
✔️✔️✔️ Dodané do 24 hodín
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421
944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#PCSERVIS #PrechodZwindows8na10 #upgradewindows10
#AktualizaciaWindows #UpgradeRam #DDR3
#MSOFFICE #MicrosoftOffice
Pre klienta s notebookom 💻 Acer Aspire E1-532
◾️ Upgrade operačného systému (pôvodný w8) na Windows 10
◾️ Aplikované aktualizácie systému Windows
◾️ Doplnenie modulu pamäť RAM pre rýchlejšie reakcie PC
◾️ Inštalácia kancelárskeho balíku Microsoft OFFICE
✔️✔️✔️ Dodané do 24 hodín
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421
944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#PCSERVIS #PrechodZwindows8na10 #upgradewindows10
#AktualizaciaWindows #UpgradeRam #DDR3
#MSOFFICE #MicrosoftOffice
Pre klienta s notebookom 💻 Acer Aspire E1-532
◾️ Upgrade operačného systému (pôvodný w8) na Windows 10
◾️ Aplikované aktualizácie systému Windows
◾️ Doplnenie modulu pamäť RAM pre rýchlejšie reakcie PC
◾️ Inštalácia kancelárskeho balíku Microsoft OFFICE
✔️✔️✔️ Dodané do 24 hodín
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421
944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#PCSERVIS #PrechodZwindows8na10 #upgradewindows10
#AktualizaciaWindows #UpgradeRam #DDR3
#MSOFFICE #MicrosoftOffice
Pre klienta s notebookom 💻 Acer Aspire E1-532 ◾️ Upgrade operačného systému (pôvodný w8) na Windows 10 ◾️ Aplikované aktualizácie systému Windows ◾️ Doplnenie modulu pamäť RAM pre rýchlejšie reakcie PC ◾️ Inštalácia kancelárskeho balíku Microsoft OFFICE ✔️✔️✔️ Dodané do 24 hodín Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk #PCSERVIS #PrechodZwindows8na10 #upgradewindows10 #AktualizaciaWindows #UpgradeRam #DDR3 #MSOFFICE #MicrosoftOffice
2 roky dozadu
View on Instagram |
5/8
Bezdrôtový INTERNET v meste do bytu alebo domu - 4ka internet
✔️- Konfigurácia ROUTERU - TP-LINK Archer MR200
✔️- Aktualizovaný na najnovší firmware
✔️- Konfigurácia WIFI sietí 2,4ghz + 5ghz
✔️- Použitie 4ka SIM karty s dátovým balíčkom SLOBODA DÁTA - 14 € / Bez viazanosti 
Internet pomerne rýchly (50/10 Mbit/s v 4G/LTE) aj bez vŕtania káblov, bezdrôtovo, bez viazanosti.. ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#4ka #PCSERVIS #NASTAVENIEroutera #INTERNET4G #INTERNETbezVrtania #WIFI5GHZ #WIFI24GHZ #INTERNETBEZDROTOV
Bezdrôtový INTERNET v meste do bytu alebo domu - 4ka internet
✔️- Konfigurácia ROUTERU - TP-LINK Archer MR200
✔️- Aktualizovaný na najnovší firmware
✔️- Konfigurácia WIFI sietí 2,4ghz + 5ghz
✔️- Použitie 4ka SIM karty s dátovým balíčkom SLOBODA DÁTA - 14 € / Bez viazanosti 
Internet pomerne rýchly (50/10 Mbit/s v 4G/LTE) aj bez vŕtania káblov, bezdrôtovo, bez viazanosti.. ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#4ka #PCSERVIS #NASTAVENIEroutera #INTERNET4G #INTERNETbezVrtania #WIFI5GHZ #WIFI24GHZ #INTERNETBEZDROTOV
Bezdrôtový INTERNET v meste do bytu alebo domu - 4ka internet
✔️- Konfigurácia ROUTERU - TP-LINK Archer MR200
✔️- Aktualizovaný na najnovší firmware
✔️- Konfigurácia WIFI sietí 2,4ghz + 5ghz
✔️- Použitie 4ka SIM karty s dátovým balíčkom SLOBODA DÁTA - 14 € / Bez viazanosti 
Internet pomerne rýchly (50/10 Mbit/s v 4G/LTE) aj bez vŕtania káblov, bezdrôtovo, bez viazanosti.. ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#4ka #PCSERVIS #NASTAVENIEroutera #INTERNET4G #INTERNETbezVrtania #WIFI5GHZ #WIFI24GHZ #INTERNETBEZDROTOV
Bezdrôtový INTERNET v meste do bytu alebo domu - 4ka internet ✔️- Konfigurácia ROUTERU - TP-LINK Archer MR200 ✔️- Aktualizovaný na najnovší firmware ✔️- Konfigurácia WIFI sietí 2,4ghz + 5ghz ✔️- Použitie 4ka SIM karty s dátovým balíčkom SLOBODA DÁTA - 14 € / Bez viazanosti Internet pomerne rýchly (50/10 Mbit/s v 4G/LTE) aj bez vŕtania káblov, bezdrôtovo, bez viazanosti.. ✅ Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk #4ka #PCSERVIS #NASTAVENIEroutera #INTERNET4G #INTERNETbezVrtania #WIFI5GHZ #WIFI24GHZ #INTERNETBEZDROTOV
2 roky dozadu
View on Instagram |
6/8
❌ - DESKTOP PC po 4 rokoch používania ako slimák
⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk
✔️- SSD DISK - keďže doska má SATA 3, využívame plnú rýchlosť disku !
✔️- Vložený AXAGON kovový rámček pre 1x 2.5 "HDD / SSD do 3.5" pozície na uchytenie 2.5" SSD
✔️- Upgrade a doplnenie + 8GB DDR3 RAM
✔️- Keďže zdroj nemá zvyšnú SATA redukciu, vyriešené cez ROLINE napájací FDD 5,25" - 2x SATA
✔️- Preinštalovanie WINDOWS 10 + obnova dát
16GB RAM + SSD - rýchlosť, svižnosť ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#SSD #UPGRADESSD #SSDvsHDD #PCSERVIS #ZRYCHLENIEPC #UPGRADERAM
❌ - DESKTOP PC po 4 rokoch používania ako slimák
⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk
✔️- SSD DISK - keďže doska má SATA 3, využívame plnú rýchlosť disku !
✔️- Vložený AXAGON kovový rámček pre 1x 2.5 "HDD / SSD do 3.5" pozície na uchytenie 2.5" SSD
✔️- Upgrade a doplnenie + 8GB DDR3 RAM
✔️- Keďže zdroj nemá zvyšnú SATA redukciu, vyriešené cez ROLINE napájací FDD 5,25" - 2x SATA
✔️- Preinštalovanie WINDOWS 10 + obnova dát
16GB RAM + SSD - rýchlosť, svižnosť ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#SSD #UPGRADESSD #SSDvsHDD #PCSERVIS #ZRYCHLENIEPC #UPGRADERAM
❌ - DESKTOP PC po 4 rokoch používania ako slimák
⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk
✔️- SSD DISK - keďže doska má SATA 3, využívame plnú rýchlosť disku !
✔️- Vložený AXAGON kovový rámček pre 1x 2.5 "HDD / SSD do 3.5" pozície na uchytenie 2.5" SSD
✔️- Upgrade a doplnenie + 8GB DDR3 RAM
✔️- Keďže zdroj nemá zvyšnú SATA redukciu, vyriešené cez ROLINE napájací FDD 5,25" - 2x SATA
✔️- Preinštalovanie WINDOWS 10 + obnova dát
16GB RAM + SSD - rýchlosť, svižnosť ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#SSD #UPGRADESSD #SSDvsHDD #PCSERVIS #ZRYCHLENIEPC #UPGRADERAM
❌ - DESKTOP PC po 4 rokoch používania ako slimák
⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk
✔️- SSD DISK - keďže doska má SATA 3, využívame plnú rýchlosť disku !
✔️- Vložený AXAGON kovový rámček pre 1x 2.5 "HDD / SSD do 3.5" pozície na uchytenie 2.5" SSD
✔️- Upgrade a doplnenie + 8GB DDR3 RAM
✔️- Keďže zdroj nemá zvyšnú SATA redukciu, vyriešené cez ROLINE napájací FDD 5,25" - 2x SATA
✔️- Preinštalovanie WINDOWS 10 + obnova dát
16GB RAM + SSD - rýchlosť, svižnosť ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#SSD #UPGRADESSD #SSDvsHDD #PCSERVIS #ZRYCHLENIEPC #UPGRADERAM
❌ - DESKTOP PC po 4 rokoch používania ako slimák
⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk
✔️- SSD DISK - keďže doska má SATA 3, využívame plnú rýchlosť disku !
✔️- Vložený AXAGON kovový rámček pre 1x 2.5 "HDD / SSD do 3.5" pozície na uchytenie 2.5" SSD
✔️- Upgrade a doplnenie + 8GB DDR3 RAM
✔️- Keďže zdroj nemá zvyšnú SATA redukciu, vyriešené cez ROLINE napájací FDD 5,25" - 2x SATA
✔️- Preinštalovanie WINDOWS 10 + obnova dát
16GB RAM + SSD - rýchlosť, svižnosť ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#SSD #UPGRADESSD #SSDvsHDD #PCSERVIS #ZRYCHLENIEPC #UPGRADERAM
❌ - DESKTOP PC po 4 rokoch používania ako slimák
⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk
✔️- SSD DISK - keďže doska má SATA 3, využívame plnú rýchlosť disku !
✔️- Vložený AXAGON kovový rámček pre 1x 2.5 "HDD / SSD do 3.5" pozície na uchytenie 2.5" SSD
✔️- Upgrade a doplnenie + 8GB DDR3 RAM
✔️- Keďže zdroj nemá zvyšnú SATA redukciu, vyriešené cez ROLINE napájací FDD 5,25" - 2x SATA
✔️- Preinštalovanie WINDOWS 10 + obnova dát
16GB RAM + SSD - rýchlosť, svižnosť ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#SSD #UPGRADESSD #SSDvsHDD #PCSERVIS #ZRYCHLENIEPC #UPGRADERAM
❌ - DESKTOP PC po 4 rokoch používania ako slimák
⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk
✔️- SSD DISK - keďže doska má SATA 3, využívame plnú rýchlosť disku !
✔️- Vložený AXAGON kovový rámček pre 1x 2.5 "HDD / SSD do 3.5" pozície na uchytenie 2.5" SSD
✔️- Upgrade a doplnenie + 8GB DDR3 RAM
✔️- Keďže zdroj nemá zvyšnú SATA redukciu, vyriešené cez ROLINE napájací FDD 5,25" - 2x SATA
✔️- Preinštalovanie WINDOWS 10 + obnova dát
16GB RAM + SSD - rýchlosť, svižnosť ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#SSD #UPGRADESSD #SSDvsHDD #PCSERVIS #ZRYCHLENIEPC #UPGRADERAM
❌ - DESKTOP PC po 4 rokoch používania ako slimák ⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk ✔️- SSD DISK - keďže doska má SATA 3, využívame plnú rýchlosť disku ! ✔️- Vložený AXAGON kovový rámček pre 1x 2.5 "HDD / SSD do 3.5" pozície na uchytenie 2.5" SSD ✔️- Upgrade a doplnenie + 8GB DDR3 RAM ✔️- Keďže zdroj nemá zvyšnú SATA redukciu, vyriešené cez ROLINE napájací FDD 5,25" - 2x SATA ✔️- Preinštalovanie WINDOWS 10 + obnova dát 16GB RAM + SSD - rýchlosť, svižnosť ✅ Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk #SSD #UPGRADESSD #SSDvsHDD #PCSERVIS #ZRYCHLENIEPC #UPGRADERAM
2 roky dozadu
View on Instagram |
7/8
⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk
❌ - SATA 1 a jej prenosové rýchlosti sú nízke, preto očakávania neboli veľké
✔️- Platničkový disk HDD vs SSD pri SATA 1 je aj napriek starej technológií viditeľne rýchlejší, avšak stále využíva len polovicu potenciálu výkonu SSD
Zrýchlenie je aj napriek polovičnému výkonu, ktorí ťaháme z SSD viditeľné a 10 ročné zariadenie dostalo svižnejšie tempo zapínania a odozvu pri práci s PC ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#PCServis #SSDvsHDD #Upgrade #SATA1ssd
⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk
❌ - SATA 1 a jej prenosové rýchlosti sú nízke, preto očakávania neboli veľké
✔️- Platničkový disk HDD vs SSD pri SATA 1 je aj napriek starej technológií viditeľne rýchlejší, avšak stále využíva len polovicu potenciálu výkonu SSD
Zrýchlenie je aj napriek polovičnému výkonu, ktorí ťaháme z SSD viditeľné a 10 ročné zariadenie dostalo svižnejšie tempo zapínania a odozvu pri práci s PC ✅
Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk
#PCServis #SSDvsHDD #Upgrade #SATA1ssd
⚙️ UPGRADE / Výmena SSD disku na technológií SATA 1 a porovnanie rýchlostí platničkový disk HDD vs. SSD disk ❌ - SATA 1 a jej prenosové rýchlosti sú nízke, preto očakávania neboli veľké ✔️- Platničkový disk HDD vs SSD pri SATA 1 je aj napriek starej technológií viditeľne rýchlejší, avšak stále využíva len polovicu potenciálu výkonu SSD Zrýchlenie je aj napriek polovičnému výkonu, ktorí ťaháme z SSD viditeľné a 10 ročné zariadenie dostalo svižnejšie tempo zapínania a odozvu pri práci s PC ✅ Kontaktujte nás ➡ https://pc-servis.sk/kontakt/ 📲 +421 944 744 745 ,🖥 info@pc-servis.sk #PCServis #SSDvsHDD #Upgrade #SATA1ssd
2 roky dozadu
View on Instagram |
8/8